Machines voor inlegzolen

OrthoDutch biedt een aantal freesmachines die specifiek ontworpen zijn voor het materiaal waarmee u in uw praktijk werkt. Afhankelijk van uw wensen, de hoeveelheden en de materialen waarmee u werkt kunnen wij u adviseren welke freesmachine het beste bij u past. Onze freesmachines worden standaard geleverd met een degelijke inbedrijfstelling en uitgebreide scholing.

OrthoDutch Basic

Onze instapper voor productie van inlegzolen voor de kleinere praktijk. De machine is gefabriceerd bij een gerenommeerde Duitse machine fabrikant.

OrthoDutch Plus

NIEUW in ons programma is de OrthoDutch PLUS voor de kleine tot middelgrote praktijk. De machine is qua uitvoering identiek aan de Basic echter door een speciale aanstuurmodule is er een aanmerkelijke snelheidsverhoging en vloeiende beweging t.o.v de Basic gerealiseerd.

OrthoDutch Profi

Voor de veeleisende professional hebben wij deze machine aan ons programma toegevoegd. In korte tijd een paar inlegzolen dat is waar deze machine voor staat met zijn servo-gestuurde X,Y en Z-as is uw productie in goede handen.

OrthoDutch Expert

Deze machine is geheel compleet met geïntegreerde industriële PC voor het aansturen van de machine. Machine behoeft geen werktafel door het aluminium dat zorgt voor een correcte werkhoogte. Deze machine is tevens de basis waarop ons 24/7 comcept is gebaseerd.

Alle OrthoDutch machines zijn gefabriceerd bij een gerenommeerde Duitse machinefabrikant. OrthoDutch completeert deze machines met een speciaal voor uw toepassing ontworpen aluminium vacuüm opspantafel. De krachtige onderhoudsvrije vacuümpomp is voorzien van een speciaal vuilfilter en houdt uw EVA stevig vast tijdens het frezen. Halogeen binnenverlichting is aanwezig voor een goed zicht in uw machine. Robuuste RVS bedieningsknoppen met LED verlichting maken de bediening zeer comfortabel. De speciaal geconstrueerde aluminium afzuigmond kan zowel uitgerust worden voor een kleine industriële afzuiger (doorlaat 40 mm), een uiterst krachtige industriële afzuigen (doorlaat 80 mm) af directe aansluiting op uw centrale afzuiginstallatie. Twee geïntegreerde  220 VAC stopcontacten voor de vacuümpomp en afzuigen maken het geheel compleet.