Grenzeloze ondersteuning – Zorgeloos bewerken

Het moederbedrijf van OrthoDutch is De Ridder. De Ridder is sinds 35 jaar actief als handelsonderneming en serviceverlener in de branche van metaalbewerkingsmachines. Het serviceteam van De Ridder SRM bestaat uit 20 technische medewerkers, allen geschoold en VCA gecertificeerd. Bovendien is De Ridder SRM ISO 9001:2008 gecertificeerd. Wij hebben altijd een ruime voorraad originele onderdelen. U bent er dus van verzekerd dat uw freesmachine vakkundig onderhouden wordt.

Technische ondersteuning

Als uw freesmachine een storing heeft, dan wilt u dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen.
Logisch, want zonder machine kunt u niks produceren. Ons serviceteam staat voor u klaar om uw machinestoring te verhelpen.

Periodiek onderhoud

De kwaliteit en de resultaten van uw machine moeten altijd hoog zijn. Hiermee behoudt de machine zijn waarde en is de kans op storingen kleiner. U kunt met ons serviceteam een afspraak maken waarbij uw freesmachine volledig wordt nagekeken. Tijdens een periodiek onderhoud worden tevens alle instellingen grondig nagekeken, zodat u zeker weet dat u uw machine op de juiste manier gebruikt.

Service contract

Het service contract van De Ridder SRM geeft u een aantal voordelen bij het onderhoud van uw machine. Dit alles wordt bovendien aangeboden voor een vaste, scherpe prijs.

Zo krijgt u:
• Voorrang in geval van onderhoud
• 10% korting op onderdelen als die vervangen moeten worden
• Zekerheid dat uw machine jaarlijks nagekeken wordt

This post is also available in: Engels