OrthoDutch Software selectie

Als je geen digitale inlegzoolontwerpsoftware of ervaring hebt, is dat geen probleem bij ons. Wij bieden u verschillende pakketten aan waarmee u

  • Digitaliseer blauwdrukken, voeten of schuimdozen.
  • Ontwerpsoftware voor het modelleren van aangepaste inlegzolen
  • Software voor het omzetten van een 3D-model naar een bestand om te frezen of te printen.

Samen kijken we wat je al hebt en wat je nog nodig hebt om optimaal gebruik te maken van de producten van OrthoDutch.

OrthoDutch biedt specifiek ontworpen software aan voor het vervaardigen van steunzolen. De Manager werkt samen met het CAD-Systeem om alle informatie bij elkaar te houden. Afhankelijk van uw wensen kan er gekozen worden uit een 2D-pakket dat bestaat uit de Manager en het 2D CAD-Systeem of het 3D-pakket dat bestaat uit het 2D-pakket inclusief de 3D-techniek. Als u één locatie wilt om steunzolen te ontwerpen, maar bijvoorbeeld 3 praktijken heeft biedt OrthoDutch u een unieke oplossing. De Manager is in staat om vanaf meerdere locaties patiënten toe te voegen aan de database. Hierdoor heeft u maar één tekenpakket nodig. De pakketten worden voor u geïnstalleerd op uw computer(s) en standaard volgt een uitgebreide cursus.

OrthoDutch Design

OrthoDutch Design is praktijkgerichte software voor het digitaal vastleggen en modelleren van inlegzolen voor podotherapie, podotherapie en orthopedie. Op basis van een bekend CAD-pakket hebben onze programmeurs een unieke gebruikersinterface gecreëerd waarvoor u geen CAD-specialist hoeft te zijn. Dankzij de intuïtieve grafische interface zie je direct welke stappen je moet doorlopen en zijn alle tools aanwezig om het design van je inlegzolen helemaal naar wens aan te passen. Het pakket is ontwikkeld in samenwerking met een podotherapeut met meer dan 35 jaar ervaring in het vervaardigen van inlegzolen.

Deskproto pp generator

Deskproto is gespecialiseerde CAM (computer aided machining) software voor CNC freesmachines. De software zorgt ervoor dat de gegevens van de zolen na het modelleren in OrthoDutch Design, worden omgezet in bestanden die door de freesmachine kunnen worden gelezen.

Orthodutch manager

OrthoDutch Manager is het softwarepakket dat ervoor zorgt dat je na het modelleren van een paar zolen kunt regelen wanneer deze worden gefreesd. Het programma maakt het mogelijk (tussen afspraken door) eerst de zolen te modelleren en in de ‘wachtrij’ te plaatsen. Om later te kiezen op welk moment en in welke volgorde de zolen gefreesd dienen te worden.

Licentiekosten jaarlijkse kosten inclusief updates

This post is also available in: Engels